GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Каршерінг без проблем

Людина, що сидить на знаку запитання - картинка

Getmancar – це зручний засіб пересування. Як можливо менше проблем та турбот. Саме для цього ми існуємо. Найкращий засіб усе зробити правильно – це знати правила, інструкції та дотримуватися їх. Ми спеціально публікуємо хаки, щоб користування нашими послугами приносило вам задоволення.

У цій статті ми розглянемо, як правильно робити фотографії перед / до користуванням каршерінгу, щоб до тебе не виникало ніяких претензій.

Користування каршерінгом Getmancar

На початку поїздки тобі дають п’ять безкоштовних хвилин на те, щоб оглянути автомобіль, зробити фото, перевірити документи. Час необхідно витратити з розумом, це зовсім не означає, що необхідно обійти машину та, вирішивши, що все гаразд, розпочати оренду.

Огляньте уважно машину Getmancar. Зробіть фото, мінімально 4 шт, нижче, ми надаємо рекомендації як це зробити. Навіть, якщо ти не помітив якихось пошкоджень на авто, все одно зроби фотографії, реальне алібі та відхід від людського фактору. Це не обов’’язково, ніхто не змушує тебе робити фото – це по бажанню, для допомоги тобі та нам.

Фото, що зроблені на початку та при завершенні оренди доказують, що, під час користування тобою сервісом каршерінгу, не додалось ніяких пошкоджень на машину. Фото – твоє алібі. Тому приймай рішення, робити фотографії, чи ні.

Пропустити стадію фото неможливо, ми обов’язково нагадаємо тобі, що краще зробити фото. Повторно запитуємо та попереджаємо, що, відмовившись від фото, ти візьмеш відповідальність на себе.

Фотографуємо автомобіль крок 1 - картинка

Фотографуємо автомобіль крок 2 - картинка

Фотографуємо автомобіль крок 3 - картинка

Фотографуємо автомобіль крок 4 - картинка

Фотографуємо автомобіль крок 5 - картинка

Як правильно зробити фото

У першу чергу, це повинні бути масштабні знімки. Точно так, як роблять фото автомобілів профі – на цьому фото повинні бути видні дві сторони автомобіля.

На кожному фото повинні бути видні реєстраційні номера машини.

Бажано зробити мінімум 4 фото:

  • Перед та права сторона
  • Перед та ліва сторона
  • Задня частина та ліва сторона
  • Задня частина та права сторона
Ракурси для фотографій - картинка

Кількість фотографій необмежена, можеш фотографувати будь-яку подряпинку крупним / мілким планом, як вважаєш за потрібне, якщо так, ти будеш відчувати себе більш спокійним та захищеним.

Фото крупним планом роби у якості доповнення до 4-х фото.

Усі фото, зроблені у нашому додатку автоматично завантажуються на сервер та зберігаються у твоєму телефоні. Ти завжди знаєш, які фото ти поклав до нас на сервер.

Архів