GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Усе про холд в додатку Getmanсar

"замороження" грошових коштів - фото

У даній статті ми розглянемо тему холда - що це таке і з чим його їдять.

Перш за все розберемося, що ж таке холд?

Холд (від англійської hold) - це тимчасове резервування суми операції по карті до моменту підтвердження операції або відсутності підтвердження в установлений банком термін. Тобто, простими словами - це тимчасове «заморожування» грошових коштів на картці на час оренди авто.

У сервісі GetmanCar сума холда становить від 300 (похвилинний), 500 (абонменти) до 10 000 гривень в залежності від обраного тарифу. Також є індивідуальний холд, сумма якого визначається, відповідно, індивідуально.

У яких випадках додаток Getmanсar може списати частину коштів з холду?

Розглянемо дві умови функціонування холду:

  1. З холду не спишеться певна сума, якщо твоя поїздка була фінансово «позитивною». Тобто, на твоїй картці було достатньо коштів, щоб орендувати авто і скористатися послугами сервісу Getmanсar. В такому випадку «заморожена» сума на твоїй картці розблокується протягом доби.
  2. У разі якщо твоя поїздка була фінансово «негативною» - на твоїй картці було недостатньо коштів для користування послугами сервісу Getmanсar, то відсутню суму додаток спише з холду, а решту коштів (якщо була списана не вся сума холду) буде розблокована протягом 14 робочих днів.

У більшості випадків операції проходять успішно і холд розблоковується раніше встановлених термінів, тому після завершення оренди авто клієнт спокійно собі живе.