GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Безкоштовне паркування в аеропорту «Бориспіль»

Аеропорт Бориспіль - фото

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» знаходиться не зовсім зручно та дістатися його на громадському транспорті може бути доволі складно, не кажучи вже про важкі валізи та сумки. На власному автомобілі звичайно легше дістатись необхідної локації проте, паркування в аеропорту на час вашого перельоту обійдеться у кругленьку суму. Тоді як же дістатись до відправного пункту, щоб не зіпсувати собі настрій та не витратити зайвих коштів?


Для усіх, хто хоче безкоштовно запаркувати авто в аеропорту в Борисполі

Якщо дістався Києва власною автівкою, або ти киянин та неодмінно хочеш доїхати на автівці до аеропорту Борисполя, адже це зручно, покласти валізи та всією родиною поїхати у необхідний час. То, гарне рішення це:

  1. полишити авто на парковці в місті чи в передмісті Києва, задешево;
  2. знайти вільну автівку Getmancar в мобільному застосунку, забронювати та доїхати на ній до аеропорту, адже парковка для автівок сервісу безкоштовна, а оренда дуже дешева (від 1 грн/хвилина чи від 75 грн/година, а паливо, паркінг та страховка вже включені у вартість).

Чому варто обирати каршерінг Getmancar для поїздки?

Каршерінг найкращий варіант тому, що це:

  • Зручно. Поблизу тебе завжди є вільні автомобілі. Обирай через мобільний застосунок та рушай.
  • Вигідно. Орендуй автомобіль від 1 грн/хвилина чи 75 грн/година, враховуючи пальне та парковку. Це дешевше за таксі та власне авто, яке необхідно залишати на платному паркінгу.
  • Просто. Дістався аеропорту, залиш автомобіль у відведеному місці та заверши оренду. Або ж бери автомобіль в аеропорту та прямуй до міста, авто можна лишити у будь-якій зоні звершення у місті, повертати його у Бориспіль не потрібно.
  • Комфортно. Рушай з комфортом на власному транспорті, де є місце для чемоданів і рюкзаків, та який довезе тебе прямісінько до терміналу.

Як скористатися безкоштовним паркуванням в Борисполі на автомобілі Getmancar?

На під’їзді до паркінгу, система автоматично зчитує номерні знаки автомобілів. Система впізнає автомобіль Getmancar, та шлагбаум підніметься, в’їзд на паркінг буде відкрито. Брати талон на в’їзд не потрібно, та заборонено нашим користувачам, все сплачено.

Якщо за якихось обставин номерний знак не було зчитано, та шлагбаум не відкрився зателефонуй на підтримку Getmancar або звернися до консьєржу паркінгу через радіозв’язок на шлагбаумі, повідом їм, що ти на автомобіль Getmancar. Консьєрж має дані усіх автомобілів сервісу, тому пропустить тебе безкоштовно.

Якщо виникнуть будь-які питання щодо паркування, зателефонуй у службу підтримки, вони завжди на зв’язку та з радістю допоможуть.


Де паркувати автомобіль?

Для наших автомобілів зарезервовані спеціальні місця на першому поверсі паркінгу аеропорту, біля терміналу D, куди прибуває найбільша кількість рейсів. Знайти місця нескладно, вони позначені брендованими тумбами Getmancar та будуть знаходитись по праву сторону під час руху на парковці. (див. схему)

Мапа аеропорта Бориспіль

Залишай авто на відповідних паркувальних місцях, аби наступні користувачі могли легко знайти автомобіль.

Місце для паркування каршерінга Getmancar в аеропорту Бориспіль

Якщо місця для автомобілів Getmancar, що позначені тумбами, не знайшов, або вони зайняті, обирай будь-яке інше місце на першому поверсі паркінгу, полишай там авто, завершивши оренду.


Поїхати з аеропорту Борисполь до Києва

Якщо плануєш з аеропорту дістатися міста, ти знаєш де шукати авто. Орендуй автомобіль на хвилину, годину або добу та рушай. Дістався місця, залишай авто у будь-якій зоні завершення оренди, автомобіль не потрібно повертати в аеропорт.

З Getmancar зручно, адже вільний автомобіль завжди є поряд, орендуй авто у Києві від 75 грн за годину та рушай. Довези себе та свої чемодани з комфортом до аеропорту, а автівку без проблем лиши на паркінгу.

Залишились питання?

Пиши: info@getmancar.com.ua

Телефонуй: +380-97-444-5-222

Ми з радістю допоможемо!