GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Комплектація каршерінгового автомобіля

Комплектація автомобіля - фото

У цій статті розповімо, як укомплектовані автомобілі сервісу та яке додаткове обладнання знаходиться всередині.

Не хвилюйся, кожен автомобіль укомплектований згідно з Правилами дорожнього руху України і має всі необхідні складові для прокату.

Немає в таксі, немає в класичному автопрокаті. А в каршерінгу є.

1. Ключ запалювання в замку. Цей ключ вбудовано в автомобіль, тож не намагайся його витягти, це може спричинити серйозну поломку. Враховуючи, що керування орендою відбувається через смартфон, немає потреби витягати ключ, тож, будь ласка, не намагайся цього робити.

2. Свідоцтво про реєстрацію автомобіля, знаходиться в бардачку.

3. Поліс ОСЦПВ на автомобіль, знаходиться в бардачку. Деякі автомобілі мають електронний поліс без паперового дублікату. Для перевірки електронного полісу можеш звернутись до Служби підтримки.

4. Паливна картка (картки) також знаходиться в бардачку в автомобіля. Ти вже знаєш, що пальне є безкоштовним у всіх тарифах, тож картка необхідна, щоб заправити авто у разі критичного показника пального. Щоб активувати картку, необхідно дізнатися ПІН в оператора Служби підтримки під час заправки. Детальніше про заправку каршерінгового авто та приємні бонуси можна дізнатись у

статті. Картка не містить пального до моменту заправки авто, тож, будь ласка, не намагайся її забрати із собою.

5. Тримач для телефону. Всі автомобілі систематично комплектуються фірмовими тримачами для телефону, щоб тобі було зручно слідкувати за орендою та дивитися мапу маршруту. Будь ласка, не забирай тримач із собою, тому що наступний користувач вже не зможе зручно розмістити свій смартфон. А ми б хотіли, щоб кожен водій почувався максимально комфортно під час поїздки в каршерінгу. Якщо тобі дуже сподобався аксесуар, напиши нам, і ми відправимо саме для тебе новий тримач за допомогою служби доставки.

6. Різні приємності. Слідкуй за нашими новинами у соціальних мережах, частенько в авто можна знайти приємні подарунки, які ти можеш забрати із собою. Наприклад, влітку в авто на тебе можуть чекати зручні брендовані окуляри, а у часи пандемії можеш знайти для себе нашу фірмову захисну масочку. Крім цього, шукай смаколики на свята та милі передбачення на день.

Що не знайдеш у каршерінгу?

1. Запасне колесо.

2. Домкрат і балонний ключ.

3. Брелоку сигналізації або ключі для відчинення/зачинення автомобіля.

Ми надаємо повну технічну підтримку, тому в разі пошкодження колеса на місце виїде бригада фронт-менеджерів для його заміни. Якщо під час подорожі ти пробив колесо, припаркуй автомобіль і повідом Службу підтримки про ситуацію. Якщо колесо порізане або порване, і воно не підлягає ремонту, з водія буде утримано вартість двох аналогічних коліс через те, що на одній осі використовуються лише шини з однаковим протектором.

Якщо маєш питання – напиши нам на пошту info@getmancar.com.ua або зателефонуй за номером +38 (097) 444-5-222.