GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Франшиза: навіщо і чому

Привіт, звісно, коли ви реєструвалися як каршеровод, або читали десь інформацію, не могли не звернути уваги на штрафи в Договорі публічної оферти. Сьогодні ми хочемо розповісти на прикладах, чому прописані штрафи, на кого вони діють і чому їх не варто боятися звичайним користувачам.

 

Тобі стрьомно користуватися каршерінгом через франшизу в 20 000 гривень? Команда Гетманкар як ніхто інший розуміє тебе і саме тому ми - єдина компанія з каршерінгу, яка пропонує свої послуги з нульовою франшизою. Стало цікаво? Все про франшизу, а також як оформити 0 франшизу читай нижче.

 

Поїхали…………..

 

Пункт із Договору:

- У разі заподіяння шкоди (пошкодження) каршерінговому (прокатному) Автомобілю в результаті ДТП, Наймач виплачує Наймодавцю, суму франшизи відповідно до умов страхування, але не менше 20 000 (двадцять тисяч) гривень 00 копійок.

 

Висловлювання контра:

  • Що за нафіг, чому я повинен користуватися машиною із франшизою в 20 000 грн.
  • Жопляться вони, отже поставили величезні франшизи
  • Що таке франшиза? Маячня
  • А не можна зробити щоб все було без відповідальності!
  • Да ну нафіг, я на велосипеді краще поїду
  • Це шахраї, що заробляють на клієнтах по 20 000 грн., імітуючи ДТП

 

Пояснення:

Так вийшло, що наша діяльність дуже ризикова. Найбільш ризиковим є страхування автомобілів по КАСКО, а якщо авто є прокатним, таксі, або взагалі наш формат (онлайн оренда), страхова компанія кидається від нас як чорт від ладана.

Звісно, можна сказати: страховка за все платить, чи не пофіг? Це думка пересічного громадянина, той хто не стикався із страховкою, або вважає, що це організація «каса взаємодопомоги». Страхова компанія має ціль – заробіток прибутку. Заробіток прибутку – це збір більшої кількості грошей, виплата – меншої. Така практика не в Україні, в усьому світі, тому це не наш поганий ринок, це світова практика.

Тому: 

  1. ми платимо шалені кошти за страховку, не стільки, скільки ви за своє авто, набагато більше.
  2. багато страхових просто не хочуть страхувати цей ризик (прокат, оренду…)
  3. обов’язкова вимога – виплата страховки, а не просто купівля.
  4. Кожний день із кожним ДТП ми погіршуємо свою карму в страховій компанії.

 

Що ми робимо в житті при ДТП

Дорогі друзі, як ви реагуєте на ДТП, якщо хтось зачепив ваше авто?

В багатьох випадках люди реагують дуже суворо, бо авто це його власність, майно, …. і байдуже, що в іншій авто сидить дівчина, хлопець, що розгубився. Ми можемо показати всі свої погані сторони вигукуючи брудні гасла, поливаючи брудом іншу людину. Але в цій ситуації може бути кожен із нас. Звичайно окрім ситуацій, коли людина доводить сама до такого стану: перегони, п’янка, тощо.

Скільки ДТП ви мали на вашому авто? Жодного! Або колись щось було! І ви навіть не знаєте, що будете робити при настанні, в теорії звісно розумієте, але практики замало. І при потраплянні в ситуацію ДТП всі починають телефонувати один одному, когось підключати, кричати і ..

 

Скільки ДТП чи пошкоджень має сервіс

Якщо вирахувати математично, то 1,5 пошкодження на кожне авто в місяць, тобто середній показник, кожна машина отримує 3 ушкодження за 2 місяці.

Ви не очікували? Не поспішайте списувати це на нашу націю і ….., це ризик! Ризикова діяльність!

 

Як не втрачати при ДТП?

Звісно, то нормальна практика і ми розуміємо, що ви хочете, щоб у вас було мінімум відповідальності.

То ми зробили тарифи з 0 франшизою, тобто ніяких 20 000 грн. при ДТП. Потрапив у ДТП – викликай поліцію, дзвони нам, оформлю – користуйся далі сервісом.

Загальна практика:

  1. Хочеш краще авто – платиш більше
  2. Хочеш більше будинок – витрачаєш більше
  3. Хочеш краще страховку – платиш більше.

На скільки більше витрачаєш? Від 1 грн. за хвилину до 200 грн. за добу. Не так і багато для безпеки. А в тарифі на 69 хвилин, всього 27 грн., при цьому кожен км дешевше ніж в звичайному базовому тарифі!

 

Ви навряд чи купите страховку в будь-якій прокатній компанії в нас чи за кордоном за 1 долар та ще й з повним покриттям. 

 

Іноземна практика

Ми вивчили 100500 прокатів та каршерінгів по всьому світу. Нажаль не знайшли каршерінгу із 0 відповідальністю. Мінімально, що знайшли, було 200-250 доларів, максимально 1500 доларів за авто стандарт класу.

Говорячи відповідально, ми спеціально і мабуть єдині в світі, хто в сфері каршерінгу запропонував вам 0 франшизу!

 

Дякуємо за розуміння і якщо ви хочете 0 франшизу, просто повідомте нам у зручний для вас спосіб.

Архів