GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Автомобілі каршерінгу Getmancar

Автопарк сервісу налічує кілька сотень нових, класних автомобілів. У Києві та Дніпрі можеш обирати для себе різні моделі, від економ-класу до позашляховиків. Автомобілі з механічною коробкою передач та на автоматі, седани та хечбеки, мінівени і джипи.

Ми постійно поповнюємо сервіс новинками і моделями, що так подобаються нашим користувачам. Тож ти завжди можеш оцінити поїздку на автомобілі, який збираєшся купити, або порівнювати різні моделі і обрати для себе найзручнішу для оренди.

Які моделі можна знайти у сервісі?

На сьогодні в автопарку Getmancar представлено кілька десятків сучасних моделей авто. Серед них такі як Ravon R2, Honda Fit, Kia Rio, Fiat Tipo, Skoda Fabia, Peugeot 301, Nissan Versa, Hyundai Sonata, Mazda 3, VW Jetta, Ford Focus, Hyundai I30, Ford Fiesta, VW Polo, Hyundai Accent, Toyota Camry, Ford Escape, Toyota Corolla, Kia Forte, Nissan Altima, Kia K5, Hyundai Elantra, VW Tiguan, Nissan Juke, Mitsubishi ASX. Крім того, є популярний Chrysler 200, місткий Renault Lodgy та електричний Renault K-ZE.

Автомобіль Лоджик від Гетьманкар Автомобіль Крайслер від Гетьманкар Автомобіль Рено KZE від Гетьманкар

Коробка передач

Переважна більшість авто має автоматичну коробку передач, проте для любителів відчути автомобіль є моделі з механічною коробкою. На мапі у застосунку всі авто мають позначки «А» та «М», що означають «автомат» та «механіка» відповідно, то ж ти завжди можеш обрати для оренди саме те, що тобі зручніше. Крім того, у застосунку є зручний фільтр, з яким можеш обирати автівки лише з автоматичним або механічним керуванням. Механічну коробку передач мають такі моделі як Skoda Fabia, Renault Logan, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Renault Lodgy. Ці ж моделі можна знайти і з коробкою-автомат.

Кондиціонер

Майже всі автомобілі мають в своїй комплектації кондиціонер. На карточці тарифу до кожного автомобіля є інформація про наявність або відсутність цієї опції.

Страхування

Всі автомобілі сервісу застраховані з франшизою (сумою відшкодування, яка не покривається страховою компанією). Ти завжди можеш зменшити свою відповідальність за допомогою функції «Додаткове страхування», яку можна активувати у налаштуваннях застосунку.

Брендовані наліпки на авто

Більшість автомобілів мають на кузові фірмові наліпки сервісу. Брендування допомагає дуже швидко відшукати автомобіль на стоянці, особливо якщо це великий паркінг. Крім того, на автомобілях з брендуванням є контакти компанії, що допомагають швидко врегулювати питання неправильного паркування до залучення інспекції з паркування або служби евакуації.

Автомобіль Кіа від Гетманкар Автомобіль Форд від Гетманкар Автомобіль VW от Гетманкар

Проте, якщо ти не хочеш виділятись або плануєш взяти авто для ділової зустрічі, маємо для тебе автомобілі у різних класах без брендованих наліпок. Такі авто представлені у наступних моделях: Ravon R2, VW Jetta, Chrysler 200, Mazda 3, Kia K5, Hyundai Elantra, Ford Escape, Ford Focus та ін.

Автомобіль Кіа від Гетьманкар Автомобіль Хюндай від Гетьманкар Автомобіль Мазда від Гетьманкар

Автопарк постійно росте і поповнюється новими моделями, тому ти завжди можеш знайти для себе новинку, яку ще не випробував у дорозі.

Стеж за новинами, дізнавайся про нові моделі та додавай їх до списку протестованих разом з каршерінгом Getmancar!