GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Дві ПО зи

ПО за 69

 

У нас стартує новий тариф «ПО за 69», ви давно чекали подібне і ось, ви зможете брати автомобіль на 69 хвилин за ціною 69 грн. Пробіг не включений, він оплачується окремо з розрахунку 6,59 грн. за кожен км пробігу.

Даний тариф працює в програмах з франшизою 20 000 грн., Ті, хто використовує програму з 0 франшизою мають тариф «ПО за 96».

 

ПО за 96

 

«ПО за 96» доступний для тих, хто використовує програму з 0 франшизою. За 96 грн. ви отримуєте абонемент на 69 хвилин, тут так само не включені кілометри, які оплачуються окремо з розрахунку 5,99 грн. за кожен км пробігу.

 

Перевищення тарифу

У випадку перевищення використання тарифу «ПО за 69» чи «ПО за 96», тобто вичерпання 69 хвилин, ви будете автоматично переведені на діючий похвилинний тариф, наприклад «ВЖИК», далі тарифікація буде проходити по ньому.

Якщо ви хочете знову продовжити абонемент «ПО за…», вам треба завершити каршерінг в дозволеній зоні завершення та знову розпочати каршерінг, використовуючи абонемент «ПО за..»

 

Підключення тарифів

Якщо ви хочете щоб даний тариф був підключений у вас, необхідно зробити наступне:

  1. Зробити активну дію в ваших соц мережах:
    • Лайк на нашій сторінці і репост нашої публікації Фейсбук - пропозиції по тарифу «ПО за 69» або «ПО за 96» на вашій сторінці в фейсбук
    • Публікація Фото слайда в Instagram з хештегом #GetManCar, #getmancar, # поза69, # поза96
  2. Написати нам лист на info@getmancar.com.ua з посиланням на ваш аккаунт де розміщений перепост (якщо це фейсбук) або посилання на аккаунт в Instagram, де розміщений наш слайд «ПО за ..»
  3. Тариф підключать протягом 24 годин.
Архів