GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Штраф 75 000 грн для користувачів чи все ж таки для шахраїв?

Штраф 75 000 грн. - зображення

Якщо єдине, що тебе зупиняє перед орендою каршерінгового автомобіля, це величезний штраф у 75 000 грн, зітхни спокійно та починай обирати автомобіль для оренди. Прочитавши цю статтю, ти переконаєшся, що найбільший штраф передбачений не для користувачів сервісу, які орендують автомобіль для поїздок, а для шахраїв чи вандалів, або любителів їздити за кермом нетверезими.

Розберемо за порядком кожне з порушень, за яке передбачено найбільший штраф у сервісі. Всього таких порушень сім.



Водіння у нетверезому стані та залишення місця ДТП

Алкогольне, наркотичне сп’яніння, вплив лікарських препаратів, що сповільнюють реакцію, можуть призвести до аварійної ситуації та загрожують не лише твоєму життю, але і життю інших учасників дорожнього руху. Тому ми категоричні у цьому питанні. Якщо випив — не сідай за кермо, будь відповідальним водієм та візьми таксі!

Штраф може буди задіяний якщо водій у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння скоїв ДТП, пошкодив автомобіль або втік з місця дорожньої пригоди.


Втручання в програмне забезпечення та обладнання

Цей пункт відноситься до хакерів, які самі, чи за допомогою третіх осіб, умисно призводять до некоректної роботи програмного забезпечення або мобільного застосунку з метою отримання вигоди, зміни прорахунку поїздки, зміни або втрати відображення геопозиції автомобіля тощо. Погодьтесь, складно ненавмисно змінити алгоритми програми або вивести з ладу програмне забезпечення.


Використання автомобіля в гонках, змаганнях, дрифтуванні

Тут все і так зрозуміло, використовувати автомобіль у гонках, змаганнях, для дрифтування, критичних обертів двигуна або коробки передач, а також їзди по бездоріжжю (без твердого покриття) заборонена через псування автомобіля, шин та виведення із ладу систем управління.


Псування обладнання в автомобілі

Це стосується самовільного відключення, пошкодження або навмисного втручання в обладнання автомобіля для надання послуг каршерінгу: пристроїв, проводки або GPS. Зазвичай у користувачів не виникає бажання зламати щось у внутрішній системі автомобіля, тому цей пункт відноситься переважно до вандалів та шахраїв.


Поїздки без водійського посвідчення відповідної категорії

Якщо в тебе немає прав або вони втратили дію чи були конфісковані, ти не маєш права керувати транспортним засобом. За управління автомобілем без дійсного водійського посвідчення або за відмови пред’явити такий документ поліції чи іншим компетентним органам, буде накладено штраф.


Передача права управління іншій особі

Під іншою особою маємо на увазі будь-кого, окрім тебе: дружину, чоловіка, сестру, батька тощо. Твій акаунт як відбиток пальця, його було перевірено та схвалено, і ми точно знаємо, що ти маєш водійське, відповідний стаж водіння та вік, тому довіряємо тобі користування автомобілем. Якщо ж ти передаєш управління іншій особі під своїм акаунтом, це значить, що людина не пройшла модерацію, та ми не знаємо, чи може вона керувати автомобілем (чи є в неї права або відповідний стаж водіння). Крім того, у разі дорожньої пригоди або інших екстрених ситуацій вся відповідальність залишається на тобі.

Тому користуйся своїм акаунтом самостійно, а друзям та рідним допомагай зареєструватися, щоб у кожного був свій обліковий запис. І не забувай про промокод, з яким можна зареєструвати друзів та отримати бонуси на безкоштовні поїздки.


Надання недостовірних даних при реєстрації, надання документів іншої особи

Ми завжди лояльні до наших користувачів, і розуміємо що помилки можуть трапитись: невірно вказаний номер, пропущена літера чи щось іще. Проте, розуміємо важливість особистих даних, і за відверто шахрайські маніпуляції із чужими даними та документами караємо великим штрафом.

Всі ці пункти, як бачимо, відносяться або до умисного пошкодження чи псування майна або до відвертого шахрайства, і, навряд, що порядна людина замислиться скоїти щось із цього переліку. Тому якщо ти хочеш користуватися сервісом, щоб насолоджуватися приємними поїздками та кайфувати від водіння, — обирай зручний тариф та рушай у подорож без зайвих клопіт.

Команда Getmancar жодним чином не хоче позиціонувати себе як бездушний сервіс зі списання коштів. Навпаки, ми завжди готові піти назустріч та допомогти у вирішенні будь-яких питань, що стосуються сервісу. На практиці зазначений штраф було застосовано лише кілька разів. Тому не переймайся, звертайся до нас, ми з усім допоможемо розібратись.

Будь відповідальним та бережи себе!

Архів