GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Логіка оплати послуг в новому та старому додатках GetManCar

Яким чином проводилась оплата за послуги в старому додатку GetManCar

  1. При похвилинному тарифі ти сплачував по закінченні поїздки, але кратно 75 грн., тобто при перевищенні межі в 75 грн. – проводилася оплата послуги.
  2. При абонементі – оплата за абонемент, а додаткові оплати (наприклад, за перепробіг), знімалися в кінці поїздки, але кратно 75 грн., як в похвилинному тарифі.

Як проводиться оплата за послуги в новому додатку

  1. Перед початком поїздки робиться холд (заморожування) певної суми на вашій картці, від 300 до 1000 грн., як правило.
  2. Ви їдете і немає жодного платежу, доки ви не будете близько до суми холду, або списання пройде після завершення поїздки.
  3. Списання буде проводитися з картки понад суму холду.
    a. Якщо баланс позитивний – грошові кошти на оплату будуть зняті, а холд повернутий одразу ж після 00 годин. Сума холду повертається протягом 1 хвилини.
    b. Якщо в вас немає більше коштів, то сума не буде списана, а після 00 годин сума буде списана частково з грошей на холді, а решта повернута на картку. Зверніть увагу, що якщо ми частково списуємо із холду, то сума холду може повертатися до 72 годин.

Навіщо така складна логіка та ускладнення

  1. Ми відійшли від часткових списань, адже банку не дуже подобається, що ми постійно просимо списувати по 75 грн. Це необхідність і краще списувати за 1 раз.
  2. У нас траплялися випадки, коли людина мала борг в 79 грн. і не гасила його протягом 4 місяців, бо забула, виїхала за кордон і ….. Отже, потім сплачувала кошти, пеню, її розблоковували і ….. В цей спосіб ми просто відходимо від таких варіантів. Ми звісно розуміємо, що саме ви цього не робили, але є певна кількість людей, що відносяться до цього по іншому.
  3. Сума холду може бути більша чи менша, більше ніж 300 - 1000 грн. чи менша, аж до 0. Це вже залежить від рейтингу користувача. Отже у вас є порушення, недостатній вік, чи є борги фінансові і ви кажете: а до чого борги? Звісно, ні до чого. Отже ми запропонуємо вам користуватися послугами, але будемо перевіряти ваш баланс сильніше. Робіть гарні справи, не порушуйте правила і ви будете на кращих умовах.
  4. Чому холд не повернути одразу?
    Немає проблем, але ми передбачаємо, що якщо ви взяли авто і одразу ж відмовилися від замовлення і хочете взяти інше авто, може статися так, що проміжок часу між бронюваннями буде не значний, а отже перший холд не встигне повернутися, а на другий у вас не буде коштів. Таким чином, беремо холд один раз.
  5. Коли береться холд?
    Сума блокується при допуску вас до автомобіля – відчинити авто та розпочати огляд.

Залишились питання? Пиши: info@getmancar.com.ua

Архів