GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Палити в автомобілях каршерінгу заборонено

Не курити - картинка

В автомобілях каршерінгу Getmanсar заборонено палити. Зовсім! Будь-що заборонено палити у салоні. І з відчиненим вікном також — ні. І кальян — ні. І електронні цигарки теж не можна!

Зважай на те, що після тебе автомобілем будуть користуватись інші воді, яким запах цигарок навряд чи сподобається. Також після тебе можуть їздити діти у салоні або люди з алергією на тютюновий дим. Давай поважати один одного.


Що заборонено?

В автомобілях Getmanсar суворо заборонено палити:

  1. Тютюнові цигарки.
  2. Електронні цигарки, у тому числі, iqos, glo, juul та інші.
  3. Кальян.
  4. Інші речовини, які можна курити.

Чому заборонено?

Бо вивести запах цигарок надто складно. Для повного усунення наслідків паління у салоні необхідно провести хімічну чистку та іонізацію. А попіл, що падає на сидіння, псує оббивку та лишає сліди. За все це сплачувати доведеться порушнику правил.

До того ж, пам’ятаймо про інших користувачів, які будуть їздити в автомобілі після тебе. Вони можуть не розділяти твою любов до паління. Тому, залишаймося людьми та поважаймо один одного!


Корисна порада

Якщо тобі вже дуже кортить запалити, аж сверблячка напала, зупинись, вийди з автомобіля та отримай свою дозу тютюну (чи що ти палиш), милуючись місцевими краєвидами. Доведеться трохи переплатити за витрачений час на зупинку, проте хто казав, що паління – це дешево?

Будь котиком, не пали в автомобілі.